EDUCATIE

STYLES Company heeft een ruim aanbod aan educatieve activiteiten, projecten en meer dan 20 jaar ervaring met evenement organisatie. Wij werken met lokale en (inter)nationale professionals uit diverse zang dans muziek en kunst disciplines.CJP-cultuurkaart-2

STYLES levert op maat gemaakte projecten voor uw school. We denken graag met jullie mee voor een geschikte invulling. Wij zijn verder officieel CJP cultuurkaart acceptant.

Wilt u ook educatie, workshops en activiteiten van STYLES Company? Vraag naar de mogelijkheden voor uw school of instelling.

Neem gerust contact met ons op en mail naar info@stylescompany.nl  of bel 0624870714

Bekijk hier de STYLES Urban Arts Educatie SPARK PAGE

! Wij verzorgen ook online kunst en cultuur lessen !

Kunst disciplines

– Breakdance
– Beatcreating
– DJ (analoog of digitaal)
– Graffiti / Street Art
– Graffiti / Character design / Customising
– RAP (Ritme en Poëzie) & Spoken Word
– Streetdance / Hiphop Dance 

Educatie projecten

- CKV Dagprojecten

Al ruim 15 jaar verzorgd STYLES complete CKV activiteiten dagen met meerdere kunstdisciplines voor grote groepen door heel Nederland!

– Urban Arts cultuur dag
– Muziek dag
– Kunst dag
– Dans dag

Tijdens een CKV dag zien de leerlingen de professionals aan het werk in een interactieve show en presentatie. De deelnemers volgen hierna workshops en werken hierbij toe naar eindpresentaties. Aan het eind van de dag verzorgen de verschillende groepen de eindpresentaties aan elkaar.

Niveau                     VMBO-MAVO-HAVO-VWO-GYMNASIUM
Aantal:                     60 – 1000 deelnemers
Duur:                        Dag (deel) projecten

- Introductie en verdiepingslessen

Maak kennis met één of meerdere disciplines naar jou keuze! Tijdens de introductie leer over het ontstaan en de achtergronden en werk aan diverse basistechnieken. In vervolg lessen ga je dieper in op de stof en word je uitgedaagd met gevorderden vakspecifieke technieken. Uiteindelijk werk je toe naar een eindresultaat en/of presentatie.

- Workshops / (jaar)cursussen

Wil je een of meerdere kunstdisciplines een periode of het hele jaar door volgen bij jou op school? Dat kan! Vraag nu naar de mogelijkheden.

- Masterclasses

Ben je klaar voor gevorderden tips en tricks van de professionals uit scene? Volg een van onze masterclasses Breakdance DJ Graffiti RAP of Streetdance!

- Leerlijn trajecten

STYLES Urban Arts Educatie: Kunstonderwijs op het gebied van Urban Arts
In samenwerking met Frits Wielders en Maarten Hamel ontwikkelde Ben van der Linden Kunstonderwijs leerlijnen op het gebied van Urban Arts.

De STYLES Urban Arts Educatie leerlijnen zijn opgesteld volgens de officieel erkende landelijk bepaalde lesmethodes in het onderwijs. Het traject bevat shows en presentaties van professionals, theorie en praktijk lessen, kijk en luister toesten en eigen onderzoeken. Op deze manier worden de leerlingen uitgedaagd en gemotiveerd om zich te presenteren en te presteren binnen een kunstdiscipline. De deelnemers worden over het lessen traject beoordeeld en krijgen na een positieve eindbeoordeling een certificaat mee naar huis. De school neemt de beoordelingen mee in het eindcijfer als onderdeel van het vak kunsteducatie.

STYLES Urban Arts Educatie wordt naar wens en op maat samengesteld en is geschikt voor alle onderwijs niveaus.

DSC_5779

Leerlijnen:              Breakdance, Beatcreate, DJ, Graffiti, RAP, Streetdance.
Aantal:                     4 – 10 weken
Duur:                       circa 2,5 u per week

- Snuffelroutes

Via een roulerend systeem snuffelen de deelnemers langs diverse kunstdisciplines en maken kennis en ervaren ALLE aanwezige zang, dans, muziek en kunst workshops! Elk persoon heeft aanleg of voorkeur voor een of meerdere kunst disciplines. De deelnemers ontdekken waar hun kwaliteiten liggen en waar ze goed of juist minder goed in zijn en leren op deze manier veel over zichzelf en de anderen in de groep.  Dit creëert het wederzijds begrip en respect voor de andere deelnemers en andere creatieve vakken.

Activiteiten

Projecten op aanvraag voor stichtingen, kunst en cultuurinstellingen,
Basisonderwijs (bovenbouw),  Middelbare scholengemeenschappen, VMBO-MAVO-HAVO-VWO-GYMNASIUM-MBO-HBO opleidingen.

Open en gesloten jeugd- en penitentiaire inrichtingen.

Particuclieren, commerciele of culturele instellingen. coaching, personal training, thema en kinderfeesten, bedrijfsuitjes of teamdagen.

Onze docenten

STYLES beschikt over een ruim netwerk van professionele artiesten, docenten en zelfstandig ondernemers uit de kunst en cultuur sector. Onze specialiteit is het koppelen van de juiste docent aan de opdracht. Onze docenten beschikken over jarenlange werkervaring en zijn in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag (VOG).

Zie onze portfolio op deze website voor een overzicht van diverse educatieve projecten en mogelijkheden van STYLES Company.

Voor meer informatie neem contact met ons op:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message