EDUCATIE

STYLES Company heeft een ruim aanbod aan educatieve projecten, shows en voorstellingen en meer dan 20 jaar ervaring met evenement organisatie.
Wij werken met lokale en (inter)nationale professionals uit diverse zang dans muziek en kunst disciplines.

CJP-cultuurkaart-2

STYLES levert op maat gemaakte projecten voor uw school of instelling. We denken graag met jullie mee voor een geschikte invulling. Wij zijn verder officieel CJP cultuurkaart acceptant.

Wilt u ook educatie trajecten, CKV dagen of voorstellingen van STYLES Company? Vraag naar de mogelijkheden voor uw school of instelling.

Neem gerust contact met ons op en mail naar info@stylescompany.nl  of bel 0624870714

Bekijk hier de STYLES Adobe SPARK PAGE

Kunst disciplines

– Breakdance
– Beatcreating
– DJ (analoog of digitaal)
– Graffiti / Street Art
– Graffiti / Character design / Customising
– RAP (Ritme en Poëzie) & Spoken Word
– Streetdance / Hiphop Dance 

Educatie projecten

- CKV DAG URBAN ARTS

Shows, workshops en eindpresentaties. Voor een of meerdere leerjaren te boeken als introductie of leuke afsluiter van het schooljaar.

- WORKSHOPS

Probeer nu een van onze introductielessen, lestrajecten en/of masterclasses! Proef en ervaar urban zang, dans, muziek & beeldende kunst.

- LEERLIJNEN URBAN ARTS

Kunstonderwijs leerlijnen op het gebied van Urban Arts met theorie en praktijk lessen, kijk en luister toesten, vaktaal, prestaties voor de klas, eigen onderzoeken en een gezamenlijke eindpresentatie. De leerlingen worden wekelijks beoordeeld.
De eindbeoordeling kan meetellen voor het vak Kunstzinnige vorming, CKV.

- URBAN CULTURE EVENT

Battle of the schools! Leerlingen van drie deelnemende scholen strijden welke school de beste dance crews, kunstenaars en Zang en RAP Artiesten hebben.

- SCHOOLVOORSTELLING

STREET WISE: De schoolvoorstelling die je meeneemt op reis door het leven van een groep jonge artiesten opgeleid op de straat die zich ground up ontwikkelen en de wereld veroveren met hun talent. Een verhaal vol positiviteit ondernemerschap saamhorigheid creativiteit en een heldere verbeelding tot een vreedzame samenleving.

Activiteiten

Projecten op aanvraag voor stichtingen, kunst en cultuurinstellingen,
Basisonderwijs (bovenbouw),  Middelbare scholengemeenschappen, VMBO-MAVO-HAVO-VWO-GYMNASIUM-MBO-HBO opleidingen.

Open en gesloten jeugd- en penitentiaire inrichtingen.

Particuclieren, commerciele of culturele instellingen. coaching, personal training, thema en kinderfeesten, bedrijfsuitjes of teamdagen.

Onze docenten

STYLES beschikt over een ruim netwerk van professionele artiesten, docenten en zelfstandig ondernemers uit de kunst en cultuur sector. Onze specialiteit is het koppelen van de juiste docent aan de opdracht. Onze docenten beschikken over jarenlange werkervaring en zijn in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag (VOG).

Zie onze portfolio op deze website voor een overzicht van diverse educatieve projecten en mogelijkheden van STYLES Company.

Voor meer informatie neem contact met ons op:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message