URBAN CULTURE EVENT

Een nieuw scholenproject jongerencultuur speciaal voor het voortgezet onderwijs in Zoetermeer!

Tijdens het Urban Culture Event gaan 3 scholen uit Zoetermeer de strijd met elkaar aan. Tijdens een periode van 5 weken volgen ze tijdens of na schooltijd verschillende workshops: Breakdance, Graffiti Art, RAP of Streetdance. Tijdens deze workshops werken ze aan een gezamelijke eindpresentatie. Tijdens de Finals presenteren alle scholen dit aan elkaar en barst the battle los: welke school wint de Finals en wordt de winaar van het Urban Culture Event 2023?

Kick-off
Tijdens de Kick-Off op school krijgen de leerlingen alvast een voorproefje van de workshops door professionals en kunnen ze meedoen. Helaas hebben we voor het vervolgtraject maar een beperkt aantal plaatsen: wie gaan er door naar de Bootcamp?

Bootcamps
De bootcamps zijn reeksen van 5 lessen waarin de leerlingen toewerken naar een spectaculaire eindpresentaties. Tijdens de finals nemen de scholen het tegen elkaar op.

Finals
Tijdens de Finals strijden de scholen tegen elkaar en dat pakken we groot aan, op een centrale plek in Zoetermeer! Wie heeft de beste performance en wordt de winnaar van het URBAN CULTURE EVENT?

Het Urban Culture Event nadert ontknoping

Kom op 10 juni naar de spectaculaire finals van het Urban Culture Event 
Een spectaculaire battle tussen het Erasmus College, het mbo Rijnland en het ONC Clauslaan. Wie zet er tijdens de finals de gaafste performance neer en wint het Urban Culture Event? Kom ook kijken naar de finals op 10 juni 12.00 – 16.00 uur in Park Palenstein Zoetermeer!

Dit project is een samenwerking met Styles Company & CKC Zoetermeer en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zoetermeer.

Dit project is een samenwerking met Styles Company & CKC Zoetermeer en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zoetermeer.