URBAN CULTURE EVENT

Battle of the schools

Tijdens het Urban Culture Event gaan twee of meer scholen de strijd met elkaar aan. Dans zang muziek en kunstgroepen vertegenwoordigen met trots hun school en strijden voor de titel.

In een periode van 4-8 weken volgen de deelnemers tijdens of na schooltijd verschillende workshops: Breakdance, Graffiti Art, RAP of Streetdance. Tijdens deze workshops werken ze aan een gezamelijke eindpresentatie. Tijdens de Finals presenteren alle scholen dit aan elkaar en barst the battle los: welke school wint de Finals en wordt de winaar van het Urban Culture Event?

Kick-off
Tijdens de Kick-Offs verzorgt het docenten team een show en presentatie op elke school en krijgen de leerlingen alvast een voorproefje het event door het volgen van de verschillende workshops. Na workshops kunnen enthousiaste leerlingen zich inschrijven voor het vervolgtraject; De Bootcamps. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar: welke talenten gaan er door naar de bootcamp?

Bootcamps
De bootcamps zijn lessen reeksen van minimaal 4 lessen waarin de leerlingen toewerken naar een aantal spectaculaire eindpresentaties in de vorm van dans shows & battles, RAP Acts & Graffiti Artworks! Kortom alle elementen voor en knal event! Tijdens de finals nemen de scholen het tegen elkaar op.

Finals
Tijdens de Finals strijden de scholen tegen elkaar en dat pakken we groot aan, op een centrale plek komen alle deelnemers samen en presenteren het gemaakte werk aan elkaar! Wie heeft de beste performance en wordt de winnaar van het URBAN CULTURE EVENT?

Gaat jullie scholengemeenschap de battle met elkaar aan? 

Neem nu contact op voor de mogelijkheden voor jullie school.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message