Flora College

Voor de jaarafsluiting van het Flora College te Naaldwijk verzorgde Styles drie dagen lang het Urban Arts CKV project voor meer dan 500 leerlingen van de school!

De leerlingen werden eerst geïnspireerd door de professionals aan het werk te zien in een spectaculaire voorstelling. Hierna waren de leerlingen gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan tijdens de verschillende workshops. In de workshops werden de leerlingen flink uitgedaagd met verschillende kunstdisciplines zoals Breakdance, DJ, Graffiti, RAP en Streetdance. Er werd onder vakkundige begeleidingen van de docenten toegewerkt naar verschillende zang, dans, muziek en beeldende kunst eindpresentaties die daarna voor alle groepen werden aan elkaar werden gepresenteerd! De energie spatten van de eindpresentaties af en de leerlingen gaven elkaar respect en een keihard applaus.

De leerlingen, de schoolleiding en wij van Styles hebben enorm genoten tijdens deze energieke dagen op het Flora College. Wij kijken er naar uit snel weer eens te komen op de school!

Wilt u ook activiteiten van Styles bij u op school? Neem dan nu contact op met info@stylescompany.nl of bel 0624870714

  • Client Flora College
  • Date Thursday July 22nd, 2021
  • Tags Artwork, Educatie, Shows

Related Projects