Johan de Witt scholengroep

Traject: april – juni 2017

Coördinatie: Ben van der Linden
Docenten: King, Mekki, Onno

In het vierde traject van acht weken dit jaar werken er drie nieuwe groepen toe naar de Styles urban arts educatie eindpresentaties! Met de enthousiaste en leergierige leerlingen van het Johan de Witt college zijn lessenreeksen en de eindpresentaties altijd weer spectaculair!

Voor de Johan de Witt scholengemeenschap verzorgd Styles Company gedurende het hele schooljaar de Urban Arts Educatie leerlijn trajecten. Om de acht weken werken er gemiddeld 3 groepen leerlingen toe naar de Breakdance DJ Graffiti Streetdance & RAP eindpresentaties.

Het traject start met een show van het docenten team. Hierbij zien de leerlingen de professionals aan het werk. Dit werkt erg motiverend en inspirerend op de leerlingen. Hierna gaan de leerlingen enthousiast aan het werk met hun gekozen discipline.

Tijdens het lestraject krijgen de deelnemers de basisbegrippen, de foundation, van hun gekozen element mee en verdiepen zij zich door middel van eigen onderzoeken, kijk en luister toetsen en verdiepen zij zich in de vaktaal.

De leerlingen werken in een traject van 8 weken elke week 2,5 uur toe naar een eindpresentatie en schitteren tijdens de eindvoorstelling die worden gehouden op scholen en theaters door Den Haag.

  • Client Johan de Witt scholengroep
  • Date Tuesday April 4th, 2017
  • Tags Educatie, Workshops

Related Projects