U-Night Battle of Styles

In opdracht van de landelijke politie en ESL Benelux ontwikkelde en organiseerde Styles zes weken lang de U-Night Battle of Styles! Het project was bedoeld om jongeren positieve tijdsbesteding te geven in tijden van de corona crisis.

U-Night Battle of Styles
is een landelijke online all style dans en rap battle waar in totaal € 1500,- prijzengeld in de finale te verdienen was!

Tijdens de kick-off in het Philips Stadion in Eindhoven kondigden het STYLES team met een live DJ, spectaculaire dansshow en een Rap act het programma aan tijdens de live show van U-NIGHT.

Zes weken lang waren er online competities en ook gratis online dans en rap workshops te volgen. De shows staan allemaal op deze website https://stylescompany.nl/unight/ of kijk op ons Youtube kanaal StylesNL  

Na een succesvol programma komt er zeker een vervolg op de Battle of Styles! Volg Styles op instagram & Facebook op StylesNL en houd ons in de gaten voor future events & battles.

Bent u geïnteresseerd in video streaming en of evenement organisatie van Styles? Neem dan nu contact op met info@stylescompany.nl.

  • Client Landelijke Politie
  • Date Wednesday July 14th, 2021
  • Tags Events, Shows, video, Workshops

Related Projects