Universal Styles

12 december 2015 was PIP Den Haag voor eventjes hét centrale punt voor Breakdance in Nederland.

Voor Universal Styles 2on2 battle schreven ruim 40 Duo’s zich in en streden voor een finale spot bij de top 8.
Helaas konden er maar 2 doorgaan, maar dat zorgde wel voor vuur op de dansvloer! DJ’s Cutnice en SD zorgde voor de hete plaatjes waardoor de voetjes van de vloer moesten blijven.

Tussen de battles door verzorgde Carlos Rocha & Benny Semil een live performance op de drums voor de mensen in de cypher zaal, we hopen dat hun drumstellen nog leven want de rauwe energie spatte ervan af!

SCPIP-92

Little King van de Hustle Kidz was niet alleen aanwezig voor de battles, maar ook om zijn jarenlange ervaring met de jongere

bezoekers te delen. Zoals het hoorde “each one teach one” in een cypher omringt door cyphers gaf hij zijn kennis over aan de volgende generatie.
Gelukkig waren de dames van Styles ook aanwezig om eten te verzorgen voor de bezoekers, want koken, bakken & braden kunnen we zoals we weten beter niet aan mannen over laten.

Na een heftige eliminatie hadden James en T-bone van Styles Confidential samen met hun respectievelijke partners Bonne & Gill (911) de concurrentie eruit geknalt en wisten zich tot de top 8 te knokken. Uiteindelijk ging Shane van de Hustle Kidz samen met zijn partner Adam met de winst van €600,- naar huis. Congrats brothers!

SCPIP-134

Als we er op terug kijken was het een jam zoals die bedoeld was, eentje met een gezellige vibe maar met hoog niveau battles.
Uiteindelijk was dit alles niet mogelijk geweest zonder de financiele steun van Fonds1818<24 en de hulp van al onze vrijwilligers.

Uiteraard ook nog een dikke SHOUT-OUT naar al onze bezoekers en deelnemers, want jullie energie is wat het uiteindelijk tot een succes maakt!

Check de finale battle https://www.youtube.com/watch?v=jXNnsPGhflA

Respect and some love from the Styles team!

  • Date Saturday December 12th, 2015
  • Tags Events

Related Projects