URBAN CULTURE EVENT

In samenwerking met het Centrum voor Kunst & Cultuur (CKC) Zoetermeer organiseert Styles Company het Urban Culture Event. Hierbij zijn er drie deelnemende scholen in Zoetermeer: Het Oranje Nassau College, Het Erasmus College & het MBO Rijnland.

Tijdens de KICK OFF! van het Urban Culture Event verzorgde Styles drie inspirerende introductiedagen op de deelnemende scholen. De leerlingen zagen de professionals aan het werk, volgden workshops en presenteerden hun gemaakte werk aan het einde van de dag aan elkaar. Tijdens de dagen werden er talenten ontdekt die kunnen deelnemen aan het Urban Culture Event.  Na de KICK OFF! schreven de leerlingen zich in voor het vervolg van het Urban Culture Event —>

De BOOTCAMPS! In zes weken tijd werken de talenten toe naar diverse zang dans muziek en kunst eindpresentaties voor de FINALS!

Tijdens de FINALS presenteren alle groepen van de drie scholen hun gemaakt werk en gingen de strijd met elkaar aan! Welke school gaat winnen en neemt de prijs terug mee naar school?

  • Client CKC Zoetermeer
  • Date Tuesday August 29th, 2023
  • Tags Artwork, CKV, Dance, Educatie, Events, Graffiti, RAP, Shows, video, Workshops

Related Projects