URBAN CULTURE EVENT

Op 10 juni 2023 verzorgde Styles Company in samenwerking met het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) en de gemeente Zoetermeer de finales van het ‘Urban Culture Event!

Tijdens deze prachtige zomerse dag waren er live graffiti artists aan het werk, RAP Acts, Breakdance & Hiphop Performances op het podium en de hele dag verzorgden de DJs de sfeer met de tofste beats & tunes. De leerlingen van de drie deelnemende scholen; Oranje Nassau College Clauslaan, Erasmus College Zoetermeer & MBO Rijnland kwamen voorbereid met hun arsenaal aan tijdens de Bootcamps nieuw geleerde skills aan dans moves, graffiti kunstwerken en rap tracks naar Park Palenstein in Zoetermeer om te strijden wie de winnaars gingen worden van de kunstdisciplines Dans Graffiti & RAP.

Hierbij de trotse winnaars van het Urban Culture Event 2023!

Oranje Nassau Clauslaan: Breakdance Bandits
Erasmus College: RAP crew & Love Graffiti
MBO Rijnland: Streetdance crew

Alle deelnemende leerlingen ontvingen naast de eeuwige respect & roem verder een extra cijfer 10 voor het vak CKV op school. 

De eerste editie van het Urban Culture Events was een zeer geslaagd en er zijn nieuwe talenten ontdekt en ontwikkeld. Maar natuurlijk draaide het tijdens de finale ook gewoon om: Peace Unity Love & having fun!

Wil jij of jou school volgend jaar ook meedoen aan het event? Neem dan nu contact op met info@stylescompany.nl en wellicht shinnen jullie aankomend jaar op het Urban Culture Event! ✌🏼😎

  • Client CKC ZOETERMEER
  • Date Tuesday August 29th, 2023
  • Tags CKV, Events, Shows, Workshops

Related Projects