Zeehelden Festival 2018

Voor het succesvolle jaarlijkse Zeehelden Festival in Den Haag verzorgde Styles Company een show, battle en workshop voor de bezoekers van het festival.

Het Styles Academy demoteam ‘The Wolfpack’ had tijdens de lessen hard geoefend en voorbereid op een spectaculaire show! De show werd door jong en oud op het festival bewonderd en goed ontvangen en de dansers kregen dan ook een daverend applaus na de opvoering. Na de show heeft de crew een demonstratie battle laten zien aan het aanwezig publiek en hier werden hun beste moves in de strijd gegooid.

De activiteit werd afgesloten met een workshop gegeven door docent Ben van der Linden in samenwerking met de dansers van The Wolfpack. De workshop was druk bezocht en er zat heel wat talent op het Zeehelden Festival!

Styles bedankt de organisatie van het Zeehelden Festival en alle aanwezige dansers van The Wolfpack; Jimmen, Ryan, Ivan, Svetlana, Steff & Jurjeen hun ouders!

Wil jij ook een show, battle en/of workshop of les bij Styles Academy? Neem contact met ons op en vraag snel naar de mogelijkheden! info@stylescompany.nl

 

 

  • Client Zeehelden Festival
  • Date Friday July 6th, 2018
  • Tags Events, Shows, Workshops

Related Projects